Letölthető dokumentumok:
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal által engedélyezett vizsgálatok (90/2014/Lab/NÉBIH)
A vizsgált termék/anyag: Tápok és alapanyagaik
A vizsgált/mért jellemzők:
- Érzékszervi vizsgálat (küllem, szín, szag)
- Nedvességtartalom
- Nyersfehérje
- Nyerszsír
- Nyersrost
- Nyershamu
- Kalcium, Foszfor, Nátrium, Kálium, Magnézium, Vas, Mangán, Réz, Cink
- Keményítőtartalom
- Emészhető fehérje
- Mikotoxinok [ F-2 toxin (Zearalenon), T-2 toxin, DON, Ochratoxin A, Aflatoxin B1, Fumonisin B1 ]
- Zsírsav összetétel
- NE, DE, ME, -számított energia (a szükséges paraméterek ismeretében)
- Rost összetétel: NDF, ADF, ADL egyenként
- Teljes aminosav garnitúra (triptofán nélkül)